Saturday, January 27, 2007

Türk Telekom'dan her eve bir bilgisayar

Türk Telekom'un internet hizmetleri sunan kuruluşu TTNet'in, Microsoft ve Intel işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Her Eve Internet, Her Eve Bilgisayar" kampanyası, 2006 sonuna kadar 200 bin yeni bilgisayarı Türkiye'ye ulaştırmayı hedefliyor.
Türkiye'de bilgisayar sahipliğini ve internet kullanımını yaygınlaştırmak hedefiyle her gelir grubuna yönelik olarak tasarlanan bilgisayar ve internet kampanyasında, uygun fiyatlı bilgisayarların, TTNet'in geniş bant internet hizmeti ADSL ile birarada sunulduğu, 1 Ekim 31 Aralık 2006 tarihleri arasında sürecek kampanyada hedefin "200 bin yeni bilgisayarı Türkiye'ye ulaştırmak" olduğu açıklandı.
Türk Telekom Amasya Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kampanyada iki farklı ürün ve hizmet paketi bulunduğu, bilgisayarlar için sunulan seçeneklerde, iki ayrı konfigürasyonda Vestel ve Casper markalı masa üstü bilgisayarlar, farklı işletim sistemleri, farklı hız ve hafıza kartı gibi özelliklerle ve farklı fiyatlarla sunulduğu, kampanyada sunulan ve piyasa değeri yaklaşık olarak 650 dolar olan PC 1 ürün paketinin fiyatı 371 dolar artı KDV, piyasa değeri yaklaşık olarak 750 dolar olan PC 2 ürün paketinin fiyatı ise 481 dolar artı KDV olarak belirlendiği bildirildi.
Ayrıca kampanyada TTNet'in sunduğu ADSL hizmeti de paketler içerisinde yer alıyor. TT Net'ten 24 aylık hizmet almayı tercih eden kullanıcılar 256 Kbps'den 2 Mbps'ye kadar her hızdaki tercihlerine göre kotalı veya kotasız ADSL paketinden yararlanabilecek. Kampanyada, ilk 2 ay için müşterilerden herhangi bir ADSL ücreti talep edilmeyecek. Tüm bilgisayarlarda çocukların güvenle bilgisayar ve internet kullanımı için ebeveyn kontrol programı, antivirüs programı ve Microsoft Office öğrenci ve öğretmen sürümü bulunuyor.
Yapılan açıklamada, müşterilerin bu kampanyada istedikleri şekilde ödeme yapabilmelerini sağlayabilmek için nakit, 36 aya kadar taksitli kredi kartı ve banka kredisi seçenekleri bulunacağı, kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Türk Telekom ofislerine ve bayilerine başvurmalarının yeterli olacağı, başvuru süreci bittikten sonra en geç 60 gün içerisinde müşteriye PC ve modemi kargo yoluyla ya da elden eve teslim edileceği, ayrıca PC, modem ve ADSL'in kurulumu çözüm ortakları vasıtasıyla ücretsiz olarak gerçekleştirileceği açıklandı.

No comments:

Bu yazıya Not Ver !