Monday, January 1, 2007

KOBİ’leri e-ticarete taşıyor


Papinet’in e-ticaret çözümü Neticaret, KOBİ'lerin hızlı, kolay ve ekonomik bir şekilde e-ticarete adım atmalarını sağlıyor. Bu paketin özelliklerini, e-ticarete taşıdığı müşterileri anlatıyor:Markaal: İnternet uygulamalarının hızla gelişmesi ve pazardaki büyümeye öncülük etmesiyle, profesyonel anlamda e-ticaret altyapılarına duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Ülkemizde yaşadığımız onca krize rağmen e-ticaret hacminde katlamalı artışlar yaşanıyor. Bundan üç-dört yıl öncesinde, bu alanda gerçek anlamda faaliyet gösteren e-ticaret market sayısı dördü, beşi geçmezken, bugün bu sayı, 100’lerle ifade ediliyor. Neticaret, kurmuş olduğu sistemle, e-ticaret sektörüne bir dinanizim sağladı ve bu sektöre rekabet (son kullanıcıya düşük fiyat) ve kalite (müşteri memnuniyeti) zorunluluğu getirdi.

Mehmet BERRAK/www.markaal.comSpotsatış:

Neticaret sistemini yaklaşık sekiz aydır kullanıyoruz. Bundan önce kendimizin yapmış olduğu web sayfasını kullanıyorduk. Bu sistemle tanıştıktan sonra, bir web sayfası hem de online satış yapan bir web sayfası için onlarca eleman istihdam etme gereksinimiz ortadan kalktı. Ayrıca bünyemizde maliyetleri yüksek olan mühendis ve yazılımcı bulundurmamız da gerekmiyor. Sitemizde şu an 5 bine yakın ürün var. Bunların fiyatlarını güncellememiz, Neticaret sistemi sayesinde 10 dakika alıyor. Biz, bu sistemi kullanmaktan mutluyuz. Kendimize rakip yaratacak ama tavsiye de ederiz. Rekabet, kaliteyi de yanında getirir.

Ahmet KARAER/www.spotsatis.comNorma Bilgisayar:

Yaklaşık beş yıldır e-ticaret yapan bir firmayız. Bu süreçte üç farklı firmadan e-ticaret çözümü aldık. Fakat sürekli sorunlarımız oldu. Bundan bir buçuk yıl kadar önce Neticaret’i duydum. Sistem hakkında detaylı inceleme yaptım ve niteliklerini yeterli bulup hemen Neticaret’i kullanmaya başladım. Bir buçuk yıldır oldukça memnun olarak kullanmaya devam ediyoruz. Neticaret’i farklı yapan üç nokta var: Çok iyi destek veriyorlar, erişim ve teknolojik altyapı üst düzey ve en önemlisi genel olarak çok pratik ve amaca çok uygun bir sistem.

Sinan YENER/www.pcdepo.comMarkom Bilgisayar:

Dokuz yıllık bir şirketiz. Halihazırda, yedi yıldır kullandığımız kurumsal web sitemiz www.markom.com.tr üzerinden satış/tanıtım ve elektronik ticaret yapmamız, birçok bakımdan bizi zorluyordu. Satışını yaptığımız 25 binin üzerindeki ürün kaleminin içerik, resim ve fiyat güncellemelerinin yapılabilmesi için eleman istihdamı ve asli işimizi aksatacak gereklilikler yüzünden e-ticaret’e geçmekte zaman kaybediyorduk. Bize rehber olabilecek bir şirket araştırmaya başladık. Sonuçta E-Çözüm’ün sunduğu elektronik ticaret paketi Neticaret ile www.markomshop.com alan adını alarak, 2004 sonunda müşterilerimize sunduğumuz hizmeti çeşitlendirdik. e-ticaret sitemiz, bir yıl içinde ciromuzun yüzde 8’ini (aylık yaklaşık 95 bin dolar) tek başına getiren bir satış modeli oldu. Herkese tavsiye edebileceğim ekonomik, hızlı sonuç veren ve güvenli bir hizmet Neticaret.

Murat AYAĞ/www.markomshop.com


No comments:

Bu yazıya Not Ver !