Friday, November 16, 2007

MSN Hack Programları

Son yıllarda meşhur olan bir konu : “Msn Şifre kırma”
Aslında msn şifre kırma diye bir yöntem yoktur.Şuanda sitelerde görmüş olduğunuz programlar vs.. hepsi msn şifresini almaya yönelik programlardır.Yani kırma ile çalma arasındaki farkı anlayın ;)
Sitelerde msn şifre kırma programı adı altında geçen programların başındada aşşağıda resmini koyduğum program ve türevleri var.Bu program sizin belirlediğiniz adrese teker teker şifreleri deniyor. Eğer doğru sonucu bulursa size söylüyor.
Bu program sadece basit bir örnekti.Asıl anlatmak istediğim çoğu programların içine trojan yerleştiriliyor ve ava giderken avlanıyorsunuz.
Türk interneti artık cebinde 10 ytl si olan çocukların “hack team” adı altından açtıkları sitelerle doldu taştı ve artık bir çöplüğe dönüşme yolunda hızla ilerliyor.Durum böyle oluncada önüne gelene hacker denmeye başladı.Gerçi medya şirketlerinin çoluk çocuğa hacker diyip reklam yaptığı bir ülkede normal internet kullanıcılarının önüne gelene hacker demesi doğal bir durum.
İnsanların msn hack ve bilmem nereye şu kadar index attım(son kullanma tarihi geçmiş explt ve suyu çıkmış yöntemlerle) diye hava atacağına programlamaya yönelseydi şimdi çok farklı bir pozisyonda olurduk.
Siz en iyisi msn hacklemek yerine msn hacklenmekten korunmak için yollar düşünün.
Bunuda bir sonraki yazıda anlatırım…

No comments:

Bu yazıya Not Ver !